ruletasistemi.com
Kako zmagati pri ruleti – vodniki, sistemi, strategije Sistemi za igranje rulete

Sistem Martingale

Kaj je sistem Martingale?

Gre za enega najlažjih in najbolj priljubljenih sistemov za igranje rulete, ki ga vsak z lakoto razume. Vključuje podvojitev stave po vsaki izgubljeni igri.

Kako sistem deluje?

Začnete tako, da stavite en žeton na možnost v razmerju za zmago ena proti ena, recimo na rdečo/črno barvo, liho/sodo število ali nizko/visoko število, nato pa še naprej stavite na izbrano polje. Če vam ne uspe zmagati, preprosto podvojite stavo, na izbrano polje pa položite dva žetona. Če spet izgubite, stavite štiri žetone in tako naprej. Če zmagate, dobite vse žetone, ki ste jih stavili, in še en dodatni žeton. To pomeni, da osvojite en žeton. Če se kroglica ustavi na ničli, kar se sicer ne zgodi pogosto, igrate tako, kot da bi padla na nasprotno barvo. Načeloma lahko takšni majhni dobitki skupaj nanesejo velik znesek. Ta teorija drži samo, če dosledno upoštevate pravila.

Primer igre:

Stava Stava na barvo Rezultat igre Skupni znesek stav Skupni znesek dobitkov
1€ rdeča črna 1€ 0€
2€ rdeča črna 3€ 0€
4€ rdeča črna 7€ 0€
8€ rdeča rdeča 15€ 16€

Naši nasveti

  • Igre ne začnite z visoko stavo. Če ste potrpežljivi, začnite s stavo v višini 1 EUR. Tako so vaše izgube manjše, če se vas več iger zaporedoma drži smola.
  • Ko zmagate, je najbolje, da začnete od začetka in da ta postopek po vsaki zmagi ponovite.
  • Počakajte, da na primer trikrat zaporedoma zmaga rdeča barva, nato pa začnite staviti na črno. To lahko uporabite samo pri ruleti z možnostjo brezplačnega vrtljaja. (Možnost »Free spin« (brezplačni vrtljaj) pri ruleti je čisto nekaj drugega kot brezplačni vrtljaji na igralnih avtomatih. Igralec zavrti kolo rulete, ne da bi kar koli stavil. Pri takšnem vrtljaju nič ne osvojite in nič ne izgubite.) Brezplačne vrtljaje pri ruleti lahko uporabite prav v spletni igralnici, ki je navedena na tej strani.
  • Pazite na omejitve pri ruleti. Izberite različico igre z višjim največjim dopustnim zneskom stave, da boste stavo lahko povišali, če boste izgubili večkrat zaporedoma.

Igralnice, v katerih si lahko priigrate pravi denar

Številka Ime Bonus dobrodošlice
1. bet-at-home 1000 EUR VSTOP v igralnico
2. Mr Green 350 EUR VSTOP v igralnico
3. Karamba 200 EUR VSTOP v igralnico
4. Optibet VSTOP v igralnico

Ali preizkusite izbrani sistem pri brezplačnem igranju