ruletasistemi.com
Kako zmagati pri ruleti – vodniki, sistemi, strategije Sistemi za igranje rulete

Laboucherov sistem

Kaj je Laboucherov sistem?

Laboucherov sistem imenujemo tudi sistem za igranje rulete z izključevanjem. Igralcu omogoča, da tudi s sorazmerno nizkimi stavami osvoji visoke zneske. V primerjavi s sistemom Martingale, pri katerem neuspešen niz iger pomeni, da je treba staviti višje zneske, so pri Laboucherovem sistemu potrebne samo znatno nižje stave.

Kako sistem deluje?

Zapišite poljubno dolgo zaporedje števil, npr.: 1, 2, 3, 4, 5. Znesek stave je seštevek prve in zadnje številke, tj. 1 + 5 = 6. Na izbrano barvo (ali na liho/sodo število, visoko/nizko število) stavite šest žetonov; stavite samo na izbrano možnost.

Če zmagate, izključite dve števili (po eno z vsake strani). V našem primeru sta to 1 in 5. Zdaj imate zaporedje 2, 3, 4, torej je vaša naslednja stava 2 + 4 = 6.

Če izgubite, na konec zaporedja dodajte izgubljeni znesek (tj. 6), tako da dobite novo zaporedje 2, 3, 4, 6, vaša naslednja stava pa znaša 8 (2 + 6).

Sistem uporabljajte, dokler ne izključite vseh številk. Če izgubite, dodate samo eno številko, če pa zmagate, izključite dve številki.

Sklepna misel

Prednost Laboucherovega sistema je, da ste pri enakem številu zmag in izgub še vedno v plusu. Za poravnano stanje je dovolj, da zmagate v le eni od treh iger.

Igralnice, v katerih si lahko priigrate pravi denar

Številka Ime Bonus dobrodošlice
1. bet-at-home 1000 EUR VSTOP v igralnico
2. Mr Green 350 EUR VSTOP v igralnico
3. Karamba 200 EUR VSTOP v igralnico
4. Optibet VSTOP v igralnico

Ali preizkusite izbrani sistem pri brezplačnem igranju